neděle, června 24, 2007

To asi nebyl meteorologický balón :-) II

Páteční příhoda s balónky měla zajímavou dohru. Když jsem večer vyrazil na procházku, vzpoměl jsem si na balónky, a zamířil nejprve pěšinou přes les zhruba tím směrem, kam jsem si myslel, že by mohly přistát. Šanci jsem si moc velkou nedával - buď budou někde vysoko v korunách stromů, nebo někde na louce až za lesem, nebo to možná jen při pohledu z okna vypadalo, že přistávají, ale mohly letět ještě daleko. Prošel jsem pěšinou na silnici, která vedla skrz les, a - přímo přede mnou, na větvi stromu u silnice, visela ona dvojice s připevněnou obálkou. Na přední straně opatřená známkou a adresou do Senohrab, a na zadní straně touto zprávičkou:


6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak to moc daleko nedoletěla...

e*v řekl(a)...

a poslal jsi ji? :)

Sajri řekl(a)...

perchta: taky me to prekvapilo.

e*v: jeste ne, ale poslu.

Anonymní řekl(a)...

ja to nechapu, ja to nechapu! jake prekvapeni? ti novomanzele posilali i ty balonky nebo je ve hre nekdo treti... proc by melo vyznam poslat odnekud obalku?

Sajri řekl(a)...

sluni: protoze ctim listovni tajemstvi, tu obalku jsem neotviral, tudiz nevim, co bylo vevnitr :-). Ale moje hypoteza je takova, ze to to poslal nekdo treti, a uvnitr je blahoprani i s vysvetlenim, ze to cestovalo vzduchem.

Anonymní řekl(a)...

Love actually :-)