neděle, srpna 31, 2008

Ondřejov - Brno, online přenos

Čt. 15:30 "nultá" zpráva

Několik posledních dnů spím 9,5 až 10 hodin denně, abych měl "naspáno" do zásoby. Už je mi z toho zle, a začínám se těšit na únavu z nevyspání :-).

Pa. 7:30

Vypravil jsem se ve 4h s 15kg batohem,a po pul hodine chuze me na vychode pozdravil uzoucky srpek Mesice.Do prvni destinace-Sazavy,jsem dorazil okolo 7 h ,takze mam 1 h k dobru. Spoluucast odrekl Michal, ale zase se prida Zuzka.

Pa. 10:30, Zbizuby

Nahnal jsem proti planu uz 2.hodinu, tak si davam pauzu na svacinu. Zveda se vitr a blizi se tmava mracna, asi bude brzo prset.

Pa. 14:30. OMG

Opet jsem zapomel na pravidlo, ze carkovana cara na mape muze znamenat temer cokoliv, od meze mezi poli az po potok. Nechal jsem se svest takovou "cestou", a bylo z toho pulhodinove prodirani lesem a krvavy sram.

Pa. 17:10

Pozdrav z Vysociny. Vlastne z kraje Vysociny. Chci rict z okraje kraje Vysocina:). Nahnal jsem uz 3 hod., tak si davam dalsi pauzu.

Pa. 19:30

Sedim v Ledci n.S. v restauraci (stale mam 3 h navic) s vyhledem na hrad. Doprovazel jsem kousek jednu stoparku, a byl to prvni clovek, ktery nekroutil nevericne hlavou, kdyz jsem rekl, kam jdu:).

Pa. 22:20, Benetice

My stredocesi jsme uz zapomeli, co je to tma, ticho, a autobusove budky bez vymlacenych oken. Beneticemi jsem prochazel pred 2 roky, a prvni vec, ktera me upoutala, bylo archaicke nareci. Jako by se tu zastavil cas. Dnes jsem vstoupil do mistni aut. budky... a na stenach visely obrazy!

So. 06:15, nadr. Havl. Brod

V 10 h se tu ke mne pripoji Matej, Happy a Zuzka.

So. 19:50, Nove Veseli

Mi dnesni souputnici me doprovodili do Pribyslavi, a pak jsem zase osirel. Byla to mirna zachazka, ktera ale rozhodne stala za to! Ted se pomalu vracim do puvodniho kurzu.

Ne. 03:20, Krizanov

V night-clubu jsem si dal caj, kafe a bagetu:). Jinak bojuju stridave s bolesti nohou a s unavou. Dobre je, ze kofein snizuje oboji:).

Ne. 07:00, Osova Bityska

Uz pomerne brzo budu na krizovatce u Krovi, kde mam sraz s Jirkou a Bezdou. Ale ted jeste ne. Ted si dam pauzu, posnidam, odpocinu, a zahreju na slunci namozenou slachu.

Ne. 11:15, Krovi

Jirka je tady, ale Bezda, ktery mel prijit z Nihova, neprichazi a neprichazi. Ja jsem prisel uz pred 1,5 h, a tak jsem si zatim ustlal na "mytince" v kukuricnem poli a schrupl.

Ne. 17:00, Hrad Veveri

Cekam na Gabiho a Pauliho, kteri me doprovodi do cile.

Ne. 20:50, Konec!

(po zmatcich kolem setkani a pauze na klobasu:)

Žádné komentáře: